Taller per millorar l'Autoestima dels nens i nenes

v  Dirigit a: nens/es amb baixa autoestima (Nombre màxim de 5-6 nens/es)

v  Nombre de sessions: 10

v  Dies: els dimarts, del 7 d'Abril al 9 de Juny

v  Horari: de 18 a 19h

v  Preu: 100€

v  Objectius:

L'objectiu principal és donar-los eines per tal que millorin la seva autoestima i al mateix temps, donar estratègies als pares per tal que des de casa ajudin a fomentar-la i enfortir-la. S'ha de tenir en compte que aquesta és una necessitat emocional bàsica per qualsevol ésser humà, per això, una bona autoestima ajudarà al nen o nena a tenir un millor rendiment acadèmic, a millorar les relacions socials i a vèncer les inseguretats. 

v  Programa:

1ª Sessió (7 d'Abril) - Presentació i emocions I: Es realitzaran dinàmiques de presentació del grup i començarem a introduir les emocions (és fonamental que rebin una bona educació emocional per tal de fomentar una bona autoestima).

2ª Sessió (14 d'Abril) - Emocions II: Es continuarà treballant les emocions, des de les més bàsiques, a les més complexes.

3ª Sessió (21 d'Abril) - Reconèixer les emocions: Un cop realitzada les dues sessions anteriors en què aprenem a identificar les emocions, aquí aprendrem, també, a identificar les conseqüències i a reconèixer-les en situacions quotidianes dels nens.

4ª Sessió (28 d'Abril) - Autoconcepte: es treballarà l'opinió que té cada un en relació a la seva personalitat i conducta, és a dir, a fer una descripció pròpia i personal, fomentant i potenciant les qualitats. És un pas necessari pel desenvolupament de l'autoestima, un cop ens coneixem i sabem com som podem aprendre a acceptar-nos i estimar-nos.

5ª Sessió (5 de Maig) - Autoestima I: Un cop establertes les bases de l'educació emocional, s'anirà treballant l'autoestima.

6ª Sessió (12 de Maig) - Autoestima II: Un cop establertes les bases de l'educació emocional, s'anirà treballant l'autoestima.

7ª Sessió (19 de Maig) - Autoestima III: Un cop establertes les bases de l'educació emocional, s'anirà treballant l'autoestima.

8ª Sessió (26 de Maig) - Comunicació i empatia: És molt important treballar la manera com ens comuniquem amb els altres i com la forma en què els altres es comuniquen amb nosaltres ens pot afectar la part emocional.

9ª Sessió (2 de Juny) - Relacions amb els altres: Fomentar una bona interacció social i dotar d'estratègies personals en les relacions amb els altres.

10ª Sessió (9 de Juny) - Pautes pels pares: Sessió destinada exclusivament als pares, per tal de donar eines i estratègies per continuar millorant l'autoestima personal dels seus fills i filles. Finalment, es donarà un dossier amb tot el què s'ha anat treballant, amb pautes pels pares i activitats per fer a casa. 

 

 PER MÉS INFORMACIÓ SOBRE AQUEST TALLER O PER INSCRIPCIÓ PODEU POSAR-VOS EN CONTACTE:

info@claupsicologia.com

687.99.29.76