Canvis

Canvis – Intervencions Assistides amb Gossos és una empresa que actua a la comarca d’Osona i comarques veïnes, caracteritzada pels seus serveis de caràcter terapèutic, educatiu, d’oci i entreteniment i social, i una vinculació estreta amb el gran amic de l’ésser humà, el gos. És una empresa especialitzada en Intervencions Assistides amb Gossos.

 

Treballen amb diversos col•lectius de persones en risc d’exclusió social, o no, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida i el benestar físic, cognitiu, emocional i social. Treballen també amb col•lectius com persones amb discapacitat física, psíquica; salut mental; problemes d’addiccions; infants i adolescents; gent gran, etc. Tant amb particulars i a domicili, com a diferents entitats com ara residències, centres de dia, centres de tractament, escoles i acadèmies de llengües.

 

Les intervencions terapèutiques, educatives o lúdiques consisteixen en exercicis físics i mentals mitjançant jocs, dinàmiques i tallers que, alhora, fomenten les relacions socials i ajuden al desenvolupament d’habilitats socials i psicomotores. Poden ser a nivell de grup o individuals. Aquestes intervencions es caracteritzen d’una forma especial, ja que sempre es treballa al costat de gossos ensinistrats per a aquesta tasca. El gos es converteix en un facilitador i motivador que ens ajuda a aconseguir els objectius plantejats. A més, un gos no jutja, no discrimina i això facilita la creació d’un vincle entre l’animal i la persona.

 

LA CLAU i CANVIS estem en continu contacte, per tal de preparar tallers de diversa temàtica.

 

Gemma Garcia Puig

E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tel. / whatsapp: 660648911

www.facebook.com/canvis.terapia 

 

 www.canvisterapia.wix.com/canvisterapia